O nás

 

Jsme Ømáčkárna

 Každý týden pro vás připravujeme nové týdenní menu. Na našem menu najdete novinky, ale opakujeme i šlágry, které jste si nejvíce oblíbili. Máme otevřeno a rozvážíme v úterý až pátek od 11:30 - 14:30.

Naše pokrmy balíme do prémiových eko papírových krabiček. Všechna naše jídla vkládáme do papírových tašek, aby jste měli manipulaci k vám na stůl co nejpříjemnější. Veškeré obaly a tašky máme pro vás zdarma.

Nové menu zveřejňujeme v úterý ráno a můžete si jej objednat na vámi zvolený čas v celém týdnu. Včasným objednáním eliminujete riziko, že nějaké jídlo bude vyprodané. 

Naše jídlo vozíme vždy teplé, protože ho vkládáme do předem vyhřáté přepravní tašky a dohříváme ho i během převozu k vám.

 

Ømáčkárna 

Za použití tradičních i moderních postupů vaříme českou kuchyni. Vaření je pro nás výzvou, vášní a zábavou. Naše kuchyně vyzdvihuje zeleninu, čerstvost a přírodu. Zaměřujeme se na využití sezónních a českých produktů. Baví nás fermentace, nakládání, sušení, nebo například studené uzení.

Snažíme se o moderní podobu typicky českých receptů a inspiraci čerpáme z nových trendů nebo z francouzské a skandinávské kuchyně.

Naším cílem je vařit pro naše zákazníky jídlo které nejen velmi dobře chutná, má zajímavý nápad a celkově dává smysl. Jídlo po kterém se budete lépe cítit a které může zlepšit váš všední den.

Ømáčkárna 

Skandinávské Ø v našem názvu se neodkazuje pouze na naší oblíbenou skandinávskou kuchyni, ale i na fakt, že skandinávská kuchyně a její techniky jsou dnes ve světě velice moderní a populární.

 Ø tedy znamená především moderní přístup k vaření s kterým se stavíme k tradičním českým receptům. 

Ømáčkárna

Omáčka je základ české kuchyně a my v Ømáčkárně věříme, že právě skvělá omáčka je to, co dělá z dobrého jídla nezapomenutelný zážitek.

 

 

Ømáčkárna

Poprvé jsem se dostal do kuchyně, a to hned na místo hlavního kuchaře. Poté jsem pracoval v dalších podnicích v Olomouci. Prošel jsem spoustou kurzů a největší zkušenosti jsem získal v restauraci Atmosphere pod vedením špičkového šéfkuchaře Tomáše Levého. Personál této restaurace byl opravdu hvězdný. Od zástupce šéfkuchaře od Gordona Ramsayho až po kuchaře s praxí v hotelu Alcron v Praze. Mezi tehdejšími hosty Atmosphere byli další špičkoví čeští šéfkuchaři, např. Radek Kašpárek, nebo členové českého reprezentačního kuchařského týmu. Dál se vzdělávám a hledám inspiraci ať už návštěvami špičkových restaurací, nebo sbíráním kuchařek.

Michal Kubis - šéfkuchař/ majitel  

 

Záznamy nebyly nalezeny...